ÁPOLÁSI ASSZISZTENS OKJ KÉPZÉS

Ápolási asszisztens OKJ KépzésAz „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az új évben is biztosít egy egyedülálló szakmát Önnek!
Indítja az Ápolási asszisztens OKJ Képzést, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamot.


Az új évben bekövetkező változások, újdonságok (OKJ, törvények), a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamunkra érdemes mielőbb jelentkeznie, regisztrálnia
Az Ápolási asszisztens OKJ képzés elvégzése után egy nyelvvizsgával akár külföldön  is keresett szakemberré válhat!
Ha igényli, az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely a tanfolyam mellé kínál nyelvi képzéseket ingyenes szintfelmérőt biztosítva, hogy egy nyelvvizsga megszerzése után az Uniós elvárásoknak megfelelő szakmai és nyelvi tudással rendelkező szakmunkás legyen, aki sokkal nagyobb jövedelemhez juthat.
Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb.
A képzési programban meghatározott tananyag elsajátítása után olyan szakemberré válhat, aki egyénre szabott segítő tevékenységet végez az egészségügyi ellátásban (fekvőbeteg ellátás, szakrendelői ellátás). Cél egy olyan képzettségi-szakképzettségi szint elérése, amely a munkavállaló felnőttek számára az egész életpályán át viszonylag biztonságos foglalkoztatási (illetve tanulási) feltételt biztosít.
A szakképesítéssel betölthető munkakörök: Egyéb, humánegészségügyhöz kapcsolódó foglalkozású, Segédápoló, műtőssegéd Ápolási asszisztens, Fertőtlenítő, sterilező

Ápolási asszisztens OKJ Képzés További információk   Jelentkezzen most!   További Tanfolyamok – OKJ Képzések

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.